Bichion Havanais

Generelt så er havanaiseren en glad, og meget nem hund, den er særdeles velegnet til familier med børn, og har en "allergi venlig" pels, hvor vi blandet andet har oplevet at vores datter ikke reagere på denne type pels. Husk er er ugentlig pelspleje ved racen uanset om man vælger at beholde den lange pels eller lader dem klippe

se mere nu

Dommer

Jeg er autoriseret eksteriørdommer på mange gruppe 9 hunde og dømte første gang i 2018 på Dansk Vinder udstilling i Herning. Det var en stor ære og oplevelse, at være en del af. I mange år interesseret mig for anatomi, og nyder samværet med hundene via min dommergerning. I 2020 skal jeg dømme i udlandet også, og jeg håber at færdiggøre hele gruppe 9 i nærmest fremtid.

Small Opals hvalpe

Hvalpene vokser op sammen med os, og er derfor kendt med mange forskellige lyde, lugte og forskellige mennesker. De bliver præget allerede fra fødslen til at fungere i en familie med både børn, voksne og andre dyr. Det er en vigtig tid for hvalpen de første 12 uger, og vi vil præge den med forskellige indtryk den første tid, dog med hensyntagen til hvalpens alder. De bruger meget tid på vores kontor og her i butikken, og vænner sig til at der kommer kunder ind af døren både med og uden hunde. Vi ligger utrolig meget vægt på tillid imellem os og jer som nye hvalpe ejer, vi vil altid vores hvalpe det bedste og prøver at vælge den rette hvalp i kuldet til jeres behov.

se mere nu

Juniorhandling

Mathilde er den af vores børn der i flest år har handlet hund i udstillingsringen, hun startede som 3-årig, og siden har hun nydt sporten sammen med mange forskellige hunde og racer. En sport hvor samarbejde, gensidig kærlighed og viden omkring hunde er i fokus.

se mere nu

Om os - Familien Bekker

Vi er en familie på 6 personer, der alle elsker hunde. Vi har altid haft hunde i vores liv, men siden 2007, hvor vi var på den første udstilling, har det for alvor taget fart. Erhvervsmæssigt lever vi begge af salg til hunde verdenen, og i fritiden står alt på hund. Hunde træning, undervisning, uddannelse bl.a. til eksteriør dommer, datter der går juniorhandling, ja vi kunne blive ved. Som venner og familie siger så er vi gået i hundene, og helt ærligt så er det den bedste beslutning i vores liv.